Thursday

backstabber

Posted by neddy at 8:03 PM
hello backstabber!! welcome to my blog. hahaha
aku tau lah kau tu kepoh nk mati.
semua laman web aku kau sebok nk usha kn.
myspace,facebook,twitter,formspring,blogspot semua lah kau nk sportcheck
maklumlah nk tau ape yg aku buat kn.
aku tau kau yg caci maki aku kt formspring. tp aku ni bukan mcm kau.
suke sound2 org kt status FACEBOOK kau yg murahan tu.
kau tk rasa ke haa ape yg kau buat membuat kn org bercakap yg kau ni
" perasan bagus"
sikit2 nk sound, sebok sgt hal org. jaga hal kau sendiri sudahlah pmpuan.
kau tu hina org seolah2 kau hina diri kau sendiri.
cermin diri sendirilah sebelum nk ckp pasal org.
MULUT PUAKA.!!!!!

0 comments on "backstabber"

Post a Comment